Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Dobili smo Vanda Rauniga nakon što je spasio jednog otrovanog psa, savjetovao je što napraviti u ovakvoj situaciji

Dobili smo Vanda Rauniga nakon što je spasio jednog otrovanog psa, savjetovao je što napraviti u ovakvoj situaciji

Potvrdio nam je da je riječ o otrovu koji djeluje na neurološki sustav

Nakon borbe za život psa, javio nam se ugledni veterinar Vando RaunigPodijelio je s nama da su otrovani psi na Marjanu u subotu i u nedjelju, sa sjeverne, potom i s južne strane, od iste vlasnice. Srećom, kujica od jučer je spašena dok se za drugoga psa još ne zna, treba pričekati i vidjeti jesu li uspjeli. Pretpostavlja da je riječ o poljoprivrednom otrovu.

- Iako je bio u lošem stanju, srećom, spašen je jedan. I danas smo za drugog otrovanog psa učinili isto, ali trebamo vidjeti kako će reagirati - kazao nam je Vando.

Potvrdio nam je da je riječ o otrovu koji djeluje na neurološki sustav i ono što vlasnici mogu odmah napraviti ako primijete simptome jest odmah izazvati povraćanje, da otrov što prije izađe.

Kad krenu grčenja, teže je...

Pozvao je i da se jave vlasnici ako im se u posljednje vrijeme dogodilo slično.

Vaša reakcija na temu