Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Domaći taksisti drže ritam: Vožnja samo 30 kuna, u rad puštena i aplikacija

Domaći taksisti drže ritam: Vožnja samo 30 kuna, u rad puštena i aplikacija

Udruženje 'Radio Taxi' uvelo je niz noviteta i garantira nepromijenjenu cijenu

Splitski taksisti potpuno su se modernizirali: u rad je puštena mobilna aplikacija 'Taxi Split', preko koje je moguće naručiti vožnju i odmah saznati vrijeme dolaska, registraciju i broj vozila, ali i cijenu same vožnje. To je tek prvi korak u prilagođavanju zahtjevima tržišta jer na aplikaciji će uskoro biti dostupno i ocjenjivanje usluge, ali i prostor za ulaganje eventualnih pritužbi i prigovora. Dakako, građanima će uvijek biti dostupno i telefonsko naručivanje putem broja 1777.

Domaći splitski taksisti iz udruženja 'Radio Taxi Split' silno se trude popraviti negativan imidž koji se za njih lijepio godinama, što je posebno vidljivo nakon što je koncem prošle godine dozvole dobilo nekoliko desetaka mladih vozača koji su uložili značajan novac u nabavku ekoloških, hibridnih vozila. Cijena vožnje na području grada, odnosno do tri kilometra, do 1. svibnja spuštena je na samo 30 kuna i nepromjenjiva je, za razliku od većine konkurencije. Tako će i nova aplikacija funkcionirati po važećem cjeniku Radio Taxija i moguće je tek odstupanje od desetak posto za dulje vožnje, ovisno o eventualnim gužvama na cestama.

U novi projekt uključeno je osamdesetak splitskih taksista koji građanima garantiraju pouzdanu, udobnu i sigurnu vožnju po jasnim cijenama, te su, poručuju, dostupni u svako doba dana i godine i po svim vremenskim uvjetima. Uvedeno je i plaćanje kreditnim karticama, dok se svi noviteti mogu saznati na njihovoj Facebook stranici.

Mobilna aplikacija 'Taxi Split' zasad je dostupna na Google Playu za uređaje koji koriste operativni sustav Android, dok će je korisnici IOS-a moći skinuti za nekoliko dana. Vrlo je jednostavna za korištenje: potrebno je tek unijeti adresu odredišta i u roku od nekoliko sekundi određuje se najbliže vozilo i kalkulira cijena vožnje.

'Radio Taxi' najstarije je i donedavno jedino gradsko udruženje taksista i ovim potezima želi demonstrirati da vodi računa o svojim korisnicima. Sada kada su prilagodili svoje cijene i uslugu, nadaju se da će i građani prepoznati da ipak vrijedi podržavati domaće, splitsko...

Vaša reakcija na temu