Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dragan Žuvela: Nedvojbeno je da su energija i djelovanje Andre Krstulovića Opare pokrenuli grad iz letargije

Dragan Žuvela: Nedvojbeno je da su energija i djelovanje Andre Krstulovića Opare pokrenuli grad iz letargije

Postavio je kriterije za koje očekujem(o) da će ih njegov nasljednik ili nasljednica uspjeti održati

Predsjednik Društva arhitekata Splita Dragan Žuvela je na Facebooku objavio fotografiju na kojoj su uz njega Andro Krstulović Opara i Vjekoslav Ivanišević.

- Ovo je slika s pressice natječaja za Žnjan, jednog od simbola promjena koje su došle s gradonačelnikom Oparom i načina njegovog djelovanja. Tri generacije s tri različite strane i pozicije koje surađuju, bez fige u džepu, u svrhu boljitka grada. Možda se u svemu mogu naći kritike, ali nedvojbeno je da su energija i djelovanje gradonačelnika pokrenuli grad iz letargije i stvorila suradnje koje su prije bile nezamislive - napisao je Žuvela.

- To je učinio na način koji smo dugi niz godina priželjkivali - uvažavajući korisna mišljenja i pozivajući aktere za participaciju u (g)rađenju boljeg sutra bez obzira na 'stranu' kojoj pripadaju. U niti godinu dana mandata napravio je mnogo, a prave stvari tek čekaju. Žao mi je što sad svu energiju mora usmjeriti na drugačiju borbu, onu za svoj život, ali postavio je kriterije za koje očekujem(o) da će ih njegov nasljednik ili nasljednica uspjeti održati. I gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari i kolegi Vjeki Ivaniševiću, koji je također na ovoj slici i u sličnoj situaciji, želim svu sreću u liječenju i uspješan oporavak te da se skoro vidimo na 'terenu', u stvaranju Splita boljim gradom - dodao je predsjednik DAS-a.

Vaša reakcija na temu