Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DRAMA NA KMANU: S dva kamiona blokirao ulaze u Euroherc osiguranje!

DRAMA NA KMANU: S dva kamiona blokirao ulaze u Euroherc osiguranje!

Parkirao je vozila i otišao, policija je dojavu dobila oko 7 sati ujutro

Vlasnik građevinske tvrtke Bešlić blokirao je jutros kamionima ulaze u zgradu Euroherc osiguranja na Kmanu. Policija je dobila dojavu oko 7 sati ujutro da su dva teretna vozila blokirala ulaz u zgradu u Varaždinskoj ulici. Jedno je parkirano na ulazu u garažu, a drugo na glavnom ulazu u zgradu. 

Kamione je parkirao i otišao s mjesta događaja, a razlog zbog kojeg se odlučio na ovaj potez je nemogućnost naplate štete od te osigurajavjuće kuće.

- Naši djelatnici su na mjestu događaja i u tijeku je postupanje. Više ćemo znati kada stupimo u kontakt s osobom koja je parkirala vozila - kazala je Ana Čepić iz splitske policije.







Vaša reakcija na temu