Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dugobabe, Korušce, Vučevica, Brštanovo i Nisko ulaze u režim prijevoza

Dugobabe, Korušce, Vučevica, Brštanovo i Nisko ulaze u režim prijevoza

Ovo će posebno značiti srednjoškolcima i studentima koji putuju u Split

Novo vodstvo javnog gradskog prijevoznika 'Promet' u dogovoru s Općinom Klis pokrenulo je niz aktivnosti od kojih su neke od životne važnosti za stanovnike zagorskog dijela općine.

Naime, nakon duge 22 godine pokušaja da se stanovnicima općine Klis koji su imali preskupe i loše prometne veze, načelnik Jakov Vetma uspio je dogovoriti da se i najudaljenija i prometno izolirana naselja u općini uvrste u zonski režim prijevoza. Tako su u treću tarifnu zonu uvrštena naselja: Dugobabe, Korušce, Vučevica, Brštanovo i Nisko što je velika financijska, ali i svaka druga podrška stanovnicima tih područja, a posebno srednjoškolcima i studentima koji putuju u Split na dnevnoj bazi.

Vaša reakcija na temu