Dvoje teško ozlijeđenih u prometnim nesrećama u Šibeniku

Dvoje teško ozlijeđenih u prometnim nesrećama u Šibeniku

Policija je utvrdila da su vozači izgubili kontrolu nad automobilima zbog neprilagođene brzine

U dvije prometne nesreće koje su se u posljednja 24 sata dogodila na šibenskom području ozlijeđeno je dvoje ljudi. Na predjelu Rokići jučer je oko 20 sati teže ozljede zadobila 61-godišnja vozačica Renaulta. Policija je utvrdila da je zbog neprilagođene brzine izgubila nadzor nad automobilom. Vozila je Jadranskom magistralom iz Vodica prema Brodarici, prešla je u suprotni kolnički trak i sudarila se s Citroenom koji je naišao iz suprotnog smjera, a kojeg je vozio 62-godišnjak.

Druga prometna se dogodila jutros oko 4.20 sati u Rogoznici. Teže je ozlijeđen 20-godišnji vozač Citroena koji je izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste. Nakon toga se u zanošenju vratio na kolnik pri čemu je vozilom izletio s druge strane kolnika na uzdignutu kameno zemljanu površinu, kada je došlo do prevrtanja vozila i ponovnog vraćanja na kolnik, gdje se vozilo okrenulo na krov i zaustavilo. 

Oboje su zadržani na liječenju u šibenskoj bolnici, a iz policije su poručili da su o nesrećama izvijestili Državno odvjetništvo te da su protiv vozača i vozačice podnijeli prekršajni nalog zbog prekršaja Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare