Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Eko taxi pruža besplatan prijevoz djeci oboljeloj od malignih bolesti

Eko taxi pruža besplatan prijevoz djeci oboljeloj od malignih bolesti

Akciju je omogućila uspješna suradnja sa splitskom bolnicom

Eko taxi odlučio je dati svoj doprinos podizanju svijesti o malignim bolestima u dječjoj dobi i pružiti oboljeloj djeci besplatan prijevoz iz KBC Split do njihovih domova. Upravo je mjesec rujan posvećen usmjeravanju pažnje na potrebu adekvatne pomoći svim oboljelima. Akcija će se na području Splita provoditi tijekom posljednjeg tjedna u mjesecu.

Godišnje od malignih bolesti oboli stotine tisuća osoba, a u tu veliku brojku uključena su i djeca. Pri liječenju su ključne preventivne mjere i pravovremeni pregledi, dok je čitav proces liječenja vrlo kompleksan. Oboljelima su prijeko potrebni pedijatrijski onkološki centri koji imaju vrhunske stručnjake, specijalizirane u tom području.

- Djeci je vrlo bitno pružiti siguran i brz prijevoz na liječenje kako bi se što manje izlagali mogućim zarazama i pripazili na slab imunitet koji je uvijek prisutan za vrijeme liječenja. Upravo zato je Eko taxi odlučio ostvariti suradnju i pružiti siguran i brz prijevoz oboljelima i njihovim obiteljima - rekao je direktor Eko taxija Mislav Munivrana

Sigurnost i povjerenje od početka su bile glavne odrednice Eko taxi brenda, što su s godinama prepoznali brojni korisnici. Cilj istupa i akcija stoga je uvijek pomoći upravo onima kojima je najpotrebnije, a tada je ključno da se oni mogu osloniti na uslugu bez bojazni. Ovim putem pružit će se pomoć i podrška jednoj takvoj skupini te istovremeno podići svijest u društvu o teškoćama koje se vežu uz maligne bolesti, s kojima se bori znatan broj obitelj u Hrvatskoj.

Besplatna vožnja može se ostvariti pozivom na broj 021 223 223 (Split) s posebnom napomenom da se radi o suradnji navedene bolnice i Eko taxija.

Vaša reakcija na temu