Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Električni skuteri tvrtke EMCO na CBS-u: 'Subvencije nije tako komplicirano dobiti kao što se misli'
Croatia Boat Show Piše: Dalmatinski portal

Električni skuteri tvrtke EMCO na CBS-u: 'Subvencije nije tako komplicirano dobiti kao što se misli'

Najjeftiniji modeli koje prezentiramo na ovom sajmu koštaju 16.990 kuna

Tvrtka EMCO na ovogodišnjem Croatia Boat Showu prezentira svoje električne skutere, a ovo je za njih prvi CBS.

- Riječ je o njemačkom poduzeću, a zastupništvo za Hrvatsku se nalazi u Trogiru - kazao nam je Edo Sander iz tvrtke EMCO.

S obzirom na to da je ovo prvi sajam, upitali smo ga kako je zadovoljan s viđenim...

- Loše vrijeme je ipak utjecalo na prodaju, ali reakcija su takve da su posjetitelji najčešće iznenađeni proizvodom kao i potporama države za kupnju električnih vozila - rekao je Sander.

- Postoji određena procedura koju bi kupci trebali proći kako bi dobili subvenciju države, ali nije to toliko komplicirano kako se ljudima čini - dodatno je pojasnio.

Cijene skutera i nisu tako prevelike...

- Istina, ljudi pozitivno reagiraju i kada čuju cijene. Oni najjeftiniji modeli koje prezentiramo na ovom sajmu koštaju 16.990 kuna, a najskuplji 22.590 kuna, a pritom je uračunata i potpora ministarstva - zaključio je Sander.

Vaša reakcija na temu