Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FINA ZATRAŽILA STEČAJ SKLADGRADNJE: 'Nema razloga za zabrinutost, riješit ćemo to'

FINA ZATRAŽILA STEČAJ SKLADGRADNJE: 'Nema razloga za zabrinutost, riješit ćemo to'

Zbog 12,8 milijuna kuna duga Fina traži stečaj Skladgradnje. Slaven Žužul tvrdi da do stečaja neće doći

Trgovački sud u Splitu zaprimio je prošlog tjedna prijedlog za otvaranje stečajnog postupka nad Skladgradnjom Slavena Žužula. Stečaj traži FINA, i to zbog evidentiranih neizvršenih osnova za plaćanje u neprekinutom razdoblju od 120 dana u ukupnom iznosu 12.882.220,78 kuna. Spis je zaprimio sudac Jozo Ćaleta. Ročište još nije zakazano. 

- To je redovita pojava. To se tako dogodi. Sad trebamo dobiti neke pare pa će to ići drugačije. Mi ćemo to riješiti, naći ćemo novac da se prevlada ova situacija. Imamo neka sredstva zarađena. Nema razloga za zabrinutost - kazao nam je Slaven Žužul kojeg smo dobili na službenom putu u Crnoj Gori. 

Skladgradnja je u susjednoj državi angažirana na radovima na autocesti Bar – Boljare. I tamo je Žužul suočen s problemima. Prije koji mjesec bunili su se vjerovnici. Žužulu su prijetili stečajem ako ih ne namiri. Prije pola godine Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv Žužula zbog neisplate plaća u Skladgradnji i RNK Splitu. 

Na dan kada je FINA zatražila stečaj u Skladgradnji je bilo zaposleno 22 djelatnika. 

Vaša reakcija na temu