Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA Svečano otvorena preuređena Građa: 'Zanimljivije nego u Disneylandu!'

FOTOGALERIJA Svečano otvorena preuređena Građa: 'Zanimljivije nego u Disneylandu!'

Najveća novost je novi sustav blagajni

Vrtnim škarama je uprava prerezala vrpcu i otvorila preuređenu trgovinu Građe u Solinu čime je startao četverodnevni program u kojem će kupci ostvariti velike popuste, bit će ića i pića i drugih zabavnih sadržaja.

Voditelj Matej Sunara je duhovito vodio program otvorenja.

- Ultra festival traje tri dana, a fešta u Građe četiri - rekao je.

 - Pjesmu Beatlesa 'Can't Buy Me a Love' preimenovali smo u 'Can Buy Me a Love', a bit će vam ovdje zanimljivije nego u Disneylandu! - dodao je Sunara, naglasivši kao najveću novost novi sustav blagajni tako da se neće trebati šetati prilikom plaćanja kao do sada.

Slavljeničkoj atmosferi pridružio se i don Mirko Šakić koji je blagoslovio trgovinu.

- Imam kući tri žene: majku i dvije sestre. Znam što ženskoj osobi znači ući u Zare, a tako je meni kad dođem u Građu - nasmijao je mladi svećenik okupljene.

Na otvaranju je, među ostalim, naglašena i opcija besplatne dostave unutar 30 kilometara za kupnje iznad 799 eura, nabrojen je cijeli popis popusta i programa, a sve možete provjeriti na ovom linku.

Vaša reakcija na temu