Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO/VIDEO Dan srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije

FOTO/VIDEO Dan srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije

Štand na Trgu Gaje Bulata je postavilo 40 škola

Do 14 sati na Trgu Gaje Bulata, pred zgradom Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu održava se 'Dan srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije'.

Riječ je o manifestaciji čiji je glavni cilj na jednom mjestu dati sve korisne informacije na temelju kojih će učenici moći donijeti kvalitetnu odluku o nastavku svog obrazovanja. Štand je postavilo 40 srednjih škola s područja županije te u izravnom kontaktu daju informacije o nastavnom programu te načinima upisa u njihovu školu.

Ovaj projekt organizira Splitsko-dalmatinska županija - Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport.

- 'Dan srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije' najbolja je prilika da se na jednom mjestu prikupi i usporedi sve važne informacije na osnovu kojih će učenici moći donijeti konačnu odluku u koju će se srednju školu upisati.

Što su to gimnazije, umjetničke škole, strukovne škole, tehničke škole, četverogodišnji i trogodišnji programi obrazovanja, kako se upisuje u srednju školu, kako do stipendije, kako provjeriti svoja znanja i vještine - sve informacije na jednom mjestu - Dan srednjih škola Splitsko dalmatinske županije! - poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu