Frane Treursić: Napravljeno je pola škole na našem zemljištu, kao i ova cesta!

Frane Treursić: Napravljeno je pola škole na našem zemljištu, kao i ova cesta!

Tražimo da ispoštuju dogovor od prije dva tjedna gdje piše da im ustupamo 218 kvadrata, a oni se obvezuju da će riješiti ostalo

Blokirana cesta i lanci na ulaz u školu na Pazdigradu, koji su doduše odmah uklonjeni, dok je za cestu vlasnik pričekao reakciju iz Banovine se dogodila zato što gradska uprava ne poštuje dogovor. Obrazložio je tako Frane Treursić iz obitelji koja se 21 godinu bori za svoju imovinu na tom području.

- Napravljeno je pola škole na našem zemljištu, kao i ova cesta. Tražimo da ispoštuju dogovor od prije dva tjedna gdje piše da im ustupamo 218 kvadrata, a oni se obvezuju da će riješiti ostalo – objasnio je.


Kaže da se radi o zemljištu od skoro 5 tisuća kvadrata, preciznije 4920 plus 36 kvadrata koji stoje uz novoizgrađenu cestu.

- Nisam im htio onda ustupiti i taj dio od 36 kvadrata zato cesta sada ovako izgleda, ali samo da ispoštuju dogovoreno. Eto im sad za žuntu - dodao je.

Iako je, kaže, cijena kvadrata oko 400 eura po određenoj cijeni,  dogovorili su i da im se isplati po 330 eura po kvadratu.

Inače, jutros je došla policija, uklonila blokadu, ali s tim da se ipak pričekalo odgovorne iz Banovine da dođu i reagiraju.

Vjeruje da su u gradskoj upravi shvatili poruku i da neće više biti potrebe za ovakvim 'grezim' potezima.


Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare