Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Generali Mijo Jelić i Željko Šiljeg sutra će u Splitu govoriti o sudskim procesima protiv pripadnika HVO-a u BiH

Generali Mijo Jelić i Željko Šiljeg sutra će u Splitu govoriti o sudskim procesima protiv pripadnika HVO-a u BiH

Organizator tribine je Koordinacija udruga borbenih postrojbi iz Domovinskog rata grada Splita i Hrvatska udruga Benedikt

Generali Mijo Jelić i Željko Šiljeg sutra u Splitu na tribini o sudskim procesima protiv pripadnika HVO-a u BiH 

U organizaciji Koordinacije udruga borbenih postrojbi iz Domovinskog rata grada Splita i Hrvatske udruge Benedikt sutra (četvrtak, 19. siječnja), s početkom u 18 sati u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, Zrinsko-frankopanska 19, održat će se tribina pod nazivom "Način na koji se vode sudski procesi protiv pripadnika HVO-a u BiH“. 

Na tribini, na kojoj će biti govora i o tome kako se ti sudski procesi reflektiraju na Repuliku Hrvatsku, izlagat će general HV-a Zlatan Mijo Jelić i general HVO-a Željko Šiljeg, a istom će moderirati novinar Zoran Vrbatović. U ime organizatora prigodnim riječima obratit će se Vide Popović, predsjednik Hrvatske udruge Benedikt. 

Vaša reakcija na temu