Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Josip Kevrić GK Spinut organizira sastanak s građanima

GK Spinut organizira sastanak s građanima

Prijedlozi se mogu poslati e-mailom ili poštom

GK Spinut u kotarskim prostorijama 20. veljače s početkom u 17.30 sati organizira sastanak s građanima vezan za Program rada za 2019. godinu. Na sastanku će građani poslušati druge i dati svoje prijedloge za Plan društvenih aktivnosti i Plan manjih komunalnih zahvata te popuniti papirnatu anketu.

- Uslijed ograničenog vremena sastanka, molimo građane da pripreme konkretne prijedloge i pošalju ih na e-mail vijecegkspinut@gmail.com ili na adresu GK Spinut (Matoševa 29, 21000 Split). Također, elektroničku anketu moguće je popuniti na poveznici https://bit.ly/2UIGd8T - rekao je Andrija Čaljkušić, predsjednik GK Spinut.

Vaša reakcija na temu