Grad Split: Na terasi Turističke palače odvijaju se radovi za koje plodouživatelj nije zatražio suglasnost

Grad Split: Na terasi Turističke palače odvijaju se radovi za koje plodouživatelj nije zatražio suglasnost

Premda su nas iz Banovine izvijestili da je naloženo uklanjanje svih rekonstrukcija koje nisu sukladne izdanim dozvolama, Stipe Mađor kaže da ništa nije dobio

Nakon inspekcije koja je obavljena prošlog tjedna, stručne službe Grada Splita utvrdile su da se na terasi Turističke palače odvijaju radovi za koje plodouživatelj nije zatražio suglasnost Grada Splita. To je bilo potrebno učiniti temeljem ugovora o plodouživanju kojeg je s Gradom Splitom sklopio Stipe Mađor

Iz Banovine su nas izvijestili kako je plodouživatelj obaviješten da je dužan bez odgode zatražiti suglasnost za izvođenje radova, odnosno, ukloniti sve rekonstrukcije koje nisu sukladne izdanim dozvolama za Turističku palaču. 

Mađor nam je, pak, kazao da on ništa nije dobio te da nije upoznat s nalogom splitske gradske uprave. 

Kako smo već izvijestili, posljednja dva mjeseca na terasi Turističke palače traju intenzivni radovi i pripreme za otvaranje ekskluzivnog restorana Roof 68. Prostor je zakupila tvrtka Yellow Apple, vlasnik restorana Olive Tree na splitskoj Rivi. 

Kako neslužbeno doznajemo, odgovornima u Gradu Splitu sporne su vanjske jedinice rashladnih vitrina koje su prije nekoliko tjedana 'osvanule' na vrhu Palače, a problem je ispao i sa stupovima za tendu. 

Premda u Gradu Splitu tvrde da su obavijest Mađoru poslali još prošlog tjedna, i rashladne jedinice i stupovi jučer su se i dalje nalazili na vrhu Palače. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare