Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Grad Split: Pozivamo sve sugrađane da se pridruže u odavanju počasti herojskome gradu paljenjem svijeća kroz Vukovarsku ulicu

Grad Split: Pozivamo sve sugrađane da se pridruže u odavanju počasti herojskome gradu paljenjem svijeća kroz Vukovarsku ulicu

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara upalit će svijeću u subotu u 18 sati

Vukovarska će ulica u subotu, 17. studenog,  ponovno cijelom svom dužinom zasvijetliti lapionima u spomen na sve stradale civile i branitelje hrvatskog grada heroja - Vukovara.

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara s predstavnicima braniteljskih udruga grada Splita, kao i brojnim Splićanima i Splićankama, točno u 18 sati upalit će svijeće na početku Vukovarske ulice, ispred spomenika 'I u mom gradu Vukovar svijetli', kojeg predstavlja skulptura Dječaka s luminom.

- Pozivamo sve sugrađane da se pridruže u odavanju počasti herojskome gradu paljenjem svijeća kroz Vukovarsku ulicu kako to Split već godinama čini - poručeno je iz gradske uprave.

Vaša reakcija na temu