Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gradonačelnik Solina primio državnog prvaka i doprvaka

Gradonačelnik Solina primio državnog prvaka i doprvaka

U uredu Dalibora Ninčevića je organiziran prijem za Filipa Kuduza i Marka Perišića

Gradonačelnik Dalibor Ninčević danas je u zgradi solinske gradske uprave upriličio prijem za državnog prvaka učenika 8. razreda OŠ Don Lovre Katić Filipa Kuduza i učenika 8. razreda iz OŠ Vjekoslav Parać, viceprvaka Marka Perišića.

Naime, na 59. državnom natjecanju mladih tehničara u Primoštenu, a u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja, Agencije za odgoj i obrazovanje i Hrvatske zajednice tehničke kulture učenik Filip Kuduz pod vodstvom mentorice Marije Radić iz OŠ Don Lovre Katić je osvojio prvo mjesto u kategoriji Elektrotehnika, a učenik Marko Perišić iz OŠ Vjekoslav Parać pod mentorstvom Dragana Stanojevića osvojio je drugo mjesto u kategoriji Elektronika.

Sjetimo se, prošle godine je učenik Marko Perišić iz OŠ Vjekoslava Paraća osvojio prvo mjesto u državi na istom natjecanju u kategoriji Strojarske konstrukcije.

Uz učenike samom prijemu kod gradonačelnika nazočili su i njihovi mentori te ravnatelji solinskih škola.

Vaša reakcija na temu