Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Grupa specijalaca iz Domovinskog rata otišla u Francusku s ciljem sprječavanja nove akcije navijača

Grupa specijalaca iz Domovinskog rata otišla u Francusku s ciljem sprječavanja nove akcije navijača

Smatraju da su incidenti poput onih na utakmici s Češkom svojevrsni napad na Hrvatsku

Najmanje dvadesetak veterana Domovinskog rata, uglavnom specijalaca, uputilo se u Bordeaux na utakmicu Hrvatske i Španjolske, s ciljem da spriječe eventualni novi ispad dijela hrvatskih navijača koji Euro koriste za slanje poruke o stanju u HNS-u.

Iz više smo izvora dobili ovu informaciju, s tim da se razlikuje samo broj bivših vojnika koji su potegnuli put Francuske. Prema nekima ih je i nekoliko puta više.

Doznajemo da se radi uglavnom o navijačima Hajduka i Dinama, te da njihov motiv odlaska 'na prvu crtu' nije zaštita lika i djela Zdravka Mamića, već revolt jer smatraju da su akcije poput one viđene na utakmici s Češkom svojevrsni napad na Hrvatsku. Borba s čelnicima HNS-a, po njima, ne smije ugrožavati hrvatsku reprezentaciju.

Uglavnom, kako stvari stoje, na tribinama stadiona Matmut Atlantique u utorak u 21 sat će se nalaziti grupa puno odlučnija na obračun od ekipe Livnjaka koji su napali bacače baklji u St. Etienneu…  

Vaša reakcija na temu