Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović HAK: Ne može se preko Mosta dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku, zatvara se Čiovski most, u prekidu trajektne i katamaranske linije...

HAK: Ne može se preko Mosta dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku, zatvara se Čiovski most, u prekidu trajektne i katamaranske linije...

Na Jadranskoj magistrali između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle

Iz Hrvatskog autokluba u 8.22 sata javljaju da je zbog olujnog vjetra zabranjen promet za sva vozila na Mostu dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku.

Samo za osobna vozila otvorene su:

- autocesta A6 Rijeka - Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar - DC3);

- Jadranska magistrala između Karlobaga i Svete Marije Magdalene (DC8),

- državna cesti DC54 Maslenica - Zaton Obrovački.

Na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika i na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

Zbog prometne nesreće na državnoj cesti Murter-Tisno-Pirovac (DC121) u mjestu Ivinj, vozi se jednim trakom, usporeno.

Danas, 25.9., od 9 do 12 sati te u četvrtak, 27.9., od 18 do 2 sata most 'Kopno - otok Čiovo' bit će zatvoren za sav promet. Obilazak je državnim cestama DC126 i DC315 preko 'Starog mosta'.

U noći 25./26.9. od 20 do 5 sati bit će zatvorena dionica autoceste A2 Zagreb-Macelj između čvorova Trakošćan i Krapina u oba smjera, zbog radova. Obilazak je državnom cestom DC1.

Zbog radova na raskrižju državnih cesta DC3 i DC8 za sav promet zatvoren je dio čvora Matulji, spoj autoceste A7 i Jadranske magistrale DC8 (izlazni i ulazni krak prema Opatiji). Promet je preusmjeren preko čvorova Jurdani i Diračje, a između tunela Učka i čvora Matulji prometuje se bez posebnih ograničenja.

Na brzoj cesti Solin-Klis (DC1) vozi se usporeno, jednim trakom, od kružnog toka Podi u smjeru Splita.

U prekidu su trajektne linije: Sumartin-Makarska, Dubrovnik-Lopud-Suđurađ, te katamaranske linije: Split-Hvar-Korčula, Dubrovnik-Korčula-Hvar-Bol-Split, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Vis-Hvar-Split, Jelsa-Bol-Split, Milna-Rogač-Split, Mali Lošinj-Cres-Rijeka i Novalja-Rab-Rijeka.

Vaša reakcija na temu