Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HDZ SINJ: Tko o čemu, Bulj o poštenju!

HDZ SINJ: Tko o čemu, Bulj o poštenju!

'Je li izdaja birača oporbena koalicija Mira Bulja sa SDP-om i Rankom Ostojićem u Splitsko-dalmatinskoj županiji?'

Izborom predsjednika, jučer je konstituiran 11. saziv Hrvatskog sabora. Iz sinjskog ogranka HDZ-a čestitaju reizabranom predsjedniku Gordanu Jandrokoviću i svim izabranim zastupnicima kojima 'žele uspješan rad za boljitak Hrvatske i njenih građana'.

'Nažalost ni ovaj put sinjski gradonačelnik Miro Bulj nije smogao snage podržati izbor predsjednika, što je tradicija, i tako pokazati minimum kulture i političkog bontona, čime se svrstao među samo 6 zastupnika koji su bili protiv tog izbora, od kojih izdvajamo Krešu Beljaka i Daliju Orešković. Lijepo društvo', poručuju iz sinjskog HDZ-a. 

Dodaju kako se posebno obrušio na Domovinski pokret i zastupnika Stipu Mlinarića - Ćipu koje je optužio za izdaju birača.

'Na tu temu javno pitamo Mira Bulja je li izdaja birača to što je on svojevremeno kao nositelj liste HČSP-a u Sinju, koji je prije 10-ak godina odlazio na mise za Antu Pavelića, danas u Sinju u koaliciji sa SDP-om - istim onima koji nijednom nisu došli pred bistu dr. Franje Tuđmana, koji nijednom nisu odali počast žrtvama partizanskih zločina Husine jame na Kamešnici?!

Je li izdaja birača oporbena koalicija Mira Bulja sa SDP-om i Rankom Ostojićem u Splitsko-dalmatinskoj županiji? Je li izdaja birača šurovanje MOST-a i Mira Bulja  te pokušaj formiranja vlasti s izbornim gubitnicima Peđom Grbinom iz SDP-a i Sandrom Benčić iz MOŽEMO - predstavnicima radikalne ljevice i zagovarateljima rodne ideologije i pobačaja kao ustavne kategorije', poručuju sinjski HDZ-ovci.

Tvrde kako je građanima Sinja 'dosta Buljevih političkih prijevara i katastrofalnog vođenja grada Sinja te su mu  na ovim parlamentarnim izborima s 1700 glasova manje od HDZ-a jasno pokazali što misle o njegovom radu. Jednako tako je bilo i na  izborima za mjesne odbore održanim prošle godine'.

'Dok on priča o poštenju, politikom 'ja bih još botu' osigurao je sebi izdašne saborske privilegije i iduće 4 godine, a za to vrijeme Sinj propada i nazaduje.

Naš narod za takve ima lijepu izreku iz naslova pa ćemo s njom i završiti. Tko o čemu, Bulj o poštenju!', stoji u priopćenju upućenom iz sinjskog HDZ-a.

Vaša reakcija na temu