Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hepi vikend u Tommyju

Hepi vikend u Tommyju

Osim što nudi najnižu struju na tržištu, prelaskom na Hepi ostvarujete i niz drugih pogodnosti

Ovaj vikend Tommy je svojim kupcima pripremio dodatni razlog za sreću. 

U petak, 25. svibnja i subotu, 26. svibnja 2018. Tommy nagrađuje svoje vjerne kupce. Kupnjom iznad 300 kuna u bilo kojoj Tommy prodavaonici kupci dobivaju KOD za 10 % popusta, na opskrbni dio računa za električnu energiju, za prelazak na Hepi tarifni model. Ova akcija vrijedi za zaprimljene zahtjeve do 1. lipnja 2018. i odnosi se isključivo za nove Hepi kupce.

Kada dobijete KOD uz račun u Tommyju, dovoljno je samo ispuniti online zahtjev na web stranici hepi.hep.hr ili nazvati besplatni info telefon 0800 5255. 

Prelazak na Hepi tarifni model je u potpunosti besplatan. Osim što nudi najnižu struju na tržištu, prelaskom na Hepi ostvarujete i niz drugih pogodnosti. Kupci koji zatraže uslugu samoočitanja, HEP Opskrba oslobađa plaćanja iznosa mjesečne opskrbne naknade, čime štedite 100 kuna godišnje. Primajte račune e-mailom, učlanite se u Hepi klub program vjernosti, skupljajte bodove za svaki uredno plaćeni račun i smanjite račune za struju. Svoju potrošnju, pregled računa ili plaćanje pratite putem mobilne aplikacije m-hepi. 

Dođite u Tommy, uštedite na računima za struju i razveselite svoje kućanstvo!

Vaša reakcija na temu