Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Hidroavion na Zapadnoj obali: 'Pokazali smo da bez problema možemo polijetati iz splitske luke'
Croatia Boat Show Piše: Dalmatinski portal

Hidroavion na Zapadnoj obali: 'Pokazali smo da bez problema možemo polijetati iz splitske luke'

Iz tvrtke ECA se nadaju da će putnike uskoro redovito primati na Gata sv. Petra

Sa Zapadne obale je u subotu poletio hidroavion tvrtke European Coastal Airlines (ECA), kao dio atraktivne ponude sajma Croatia Boat Show. Promotivnim panoramskim letom koji je trajao 20-ak minuta desetak putnika uživalo je u pogledu s visina na Brač, Šoltu i Omiš. Na mjestu kopilota, dodajmo kao kuriozitet, bila je pripadnica ljepšeg spola, Maria Wiuf.

- Htjeli smo, među ostalim, pokazati kako je jednostavno i bez ikakvih problema lako polijetati iz gradske luke - kazao nam je Jan Albers, direktor marketinga i prodaje firme koja već godinu dana prevozi putnike s Resnika.

Najavio je da se nadaju kako će uskoro hidroavioni uzlijetati redovito iz splitske gradske luke, s Gata sv. Petra.

- Čekamo još natječaj, mi smo spremni i naš smo dio posla obavili, a ostatak je na administraciji kod koje postoji dobra volja - rekao je.

Iz gradske luke letjelo bi se prema Jelsi, čak nekoliko puta dnevno, te Novalji, Puli, do Vela Luke i Lastova za koje su dobili koncesiju.

Vaša reakcija na temu