Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com HITNA SJEDNICA: Krpetić zbog podrške nasilju ne zavrjeđuje obnašanje javne funkcije kotarskog vijećnika

HITNA SJEDNICA: Krpetić zbog podrške nasilju ne zavrjeđuje obnašanje javne funkcije kotarskog vijećnika

Šest od sedam vijećnika zgroženi su njegovim stavom

Vijeće Gradskog kotara Grad jučer je održalo hitnu sjednicu zbog statusa na Facebooku kojeg je nakon napada na srpske vaterpoliste uz Splitu napisao njihov vijećnik i predsjednik Udruge stanara stare gradske jezgre Get Marin Krpetić, a koji je podržao nasilje koje se u subotu odigralo na Rivi. 

- Šest od sedam vijećnika izrazilo je zgražanje nad stavom Marina Krpetića koji im je putem društvenih mreža potvrdio da stoji iza svakog slova kojeg je napisao. U nevjerici da među njima sjedi vijećnik s takvim stavovima, oštro su osudili ne samo gnjusni napad, već i riječi podrške vijećnika s kojim su do sada uvijek donosili jednoglasne odluke. Ovaj put su odlučili oštro i javno suprotstaviti se njegovom stavu koji ni na koji način ne odražava njihove svjetonazore te ne dozvoliti da se neodgovorna i skandalozna izjava njihovog dojučerašnjeg kolege dovede u bilo kakvu vezu s njihovim predanim radom i postignutim rezultatima. Vijeće GK Grad smatra da osoba s takvim stavovima, spremna to i objaviti na društvenoj mreži, u najblažem slučaju, ne zavrjeđuje obnašanje javne funkcije koja mu je povjerena - poručio je Žarko Matijević, predsjednik Vijeća.

Vaša reakcija na temu