Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Humanitarni koncert za pomoć teško oboljelom dječaku iz Kaštela

Humanitarni koncert za pomoć teško oboljelom dječaku iz Kaštela

Toniju Jankoviću, učeniku trećeg razreda osnovne škole, dijagnosticiran je tumor na mozgu, a potrebno je skupiti novac za nastavak liječenja u Švicarskoj

Polaznici glazbene radionice profesora Ratka Bartulovića u četvrtak će, s početkom u 19 sati, u kino dvorani 'Sveti Juraj' u Kaštel Sućurcu održati humanitarni koncert za malog Tonija Jankovića, učenika trećeg razreda osnovne škole iz Kaštel Gomilice kojem je iznenada ovoga ljeta dijagnosticiran tumor na mozgu.

Ubrzo nakon saznanja za dijagnozu dječak je prebačen u Zagreb gdje je hitno operiran. 

- Liječenje nastavlja u klinici u Švicarskoj, a da bi se ono moglo nastaviti potrebna su velika financijska sredstva. Na humanitarnom koncertu nastupit će 20 djece iz Marine, Segeta, Okruga, Trogira, Kaštela, Solina i Splita, a izvodit će božićne, slavonske i dalmatinske pjesme uz nekoliko klasičnih skladbi. Nastupit će i zvjezdica Kornelija Petak iz Rudina, a program će voditi Emma Uvalić - poručili su iz Grada Kaštela te dodali da svi koji žele pomoći malom Toniju svoj dobrovoljni prilog mogu ostaviti u kutiji koja će biti smještena na ulazu u kino dvoranu 'Sveti Juraj' ili ga mogu uplatiti na račun Udruge sveti Jeronim koja će se sredstva proslijediti obitelji.

Vaša reakcija na temu