Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IKEA otvara dostavni centar u Splitu

IKEA otvara dostavni centar u Splitu

Kupci će moći preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem internetske trgovine

IKEA dolazi u Split. Tijekom kolovoza planirano je otvaranje dostavnog centra u Splitu u City Centeru one, gdje će posao naći pet djelatnika. Riječ je o dostavnom centru u kojem će kupci moći preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA internetske trgovine, a troškovi dostave u dostavni centar iznosit će 99 kuna te će i vrijeme dostave biti kraće, no do sada. Isti centar će biti otvoren i u Rijeci.

- Naš je cilj učiniti IKEA rješenja što dostupnijima i pristupačnijima većini kupaca u Hrvatskoj. Otvaranjem dva dostavna centra u Splitu i Rijeci, korak smo bliže tom cilju. No, nećemo stati na tome. Trenutačno razmatramo i druge lokacije u Hrvatskoj na kojima bismo mogli otvoriti dostavne centre. Nadamo se kako će i naši kupci prepoznati napore koje činimo kako bismo im dodatno olakšali kupovinu i omogućili uštede - istaknula je Suzana Rumbak Baretić, menadžerica logistike, IKEA Hrvatska. 

Vaša reakcija na temu