Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IMA PSIHIČKIH PROBLEMA: Nasilnik koji je brisačem uništavao Prometov autobus završio na psihijatriji

IMA PSIHIČKIH PROBLEMA: Nasilnik koji je brisačem uništavao Prometov autobus završio na psihijatriji

S rastrojenim mladićem policija nije uspjela uspostaviti suvislu komunikaciju pa su ga odveli u bolnicu

Nasilnik koji je rano jutros u Solinu brisačem uništavao Prometovu 37-icu završio je na psihijatriji splitskog KBC-a. S rastrojenim mladićem policija nije uspjela uspostaviti suvislu komunikaciju pa su ga odveli u bolnicu. Liječnik je odlučio da ga zadrže. Kada dođe sebi, policija će nad njim napraviti kriminalističko istraživanje zbog demoliranja autobusa. 

Vozač je zaustavio autobus na Salonitanskoj ulici vidjevši mladića kako hoda posred ceste. Prišao je autobusu, strgao brisač i počeo s njim razbijati. U jednom trenutku ušao je u vozilo, odgurnuo vozača i nastavio s demoliranjem. Kada je vidio da dolazi policija, počeo je bježati, ali nije daleko stigao. 

Vaša reakcija na temu