Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Indijski veleposlanik Sandeep Kumar posjetio splitski centar 'Joga u svakodnevnom životu'

Indijski veleposlanik Sandeep Kumar posjetio splitski centar 'Joga u svakodnevnom životu'

Uvijek nastojim spojiti posjet hrvatskim gradovima s posjetom centrima koji baštine indijsku kulturu

Prilikom svog posjeta Splitu, indijski veleposlanik u Hrvatskoj Sandeep Kumar obišao je i centar 'Joga u svakodnevnom životu', kao zahvalu za pomoć u promicanju vrijednosti Indije. Podrška ambasade i unaprjeđenje postojeće suradnje bile su glavne teme prilikom posjeta centru u Dubrovačkoj ulici gdje ga je primio Marjan Gavrančić, predsjednik te udruge u Splitu u kojoj indijsko veleposlanstvo vidi vrijednog partnera. Podrška se u prvom redu odnosi na Međunarodni dan joge koji je od strane UN-a proglašen za 21. lipnja, i za obilježavanje kojeg je indijsko veleposlanstvo obećalo pružiti podršku splitskoj udruzi. 

- U Split sam došao kao gost u povodu proslave Dana Grada organizirane od gradske uprave, a koja je uključivala brojne hrvatske uglednike uključujući premijera Plenkovića. 

To ste odlučili spojiti s posjetom centru Joga u svakodnevnom životu u Splitu?

- Uvijek nastojim spojiti posjet hrvatskim gradovima s posjetom centrima koji baštine indijsku kulturu, da bih imao što bolji učinak svojih posjeta.

Zašto baš taj centar?

- S udrugom 'Joga u svakodnevnom životu' u Hrvatskoj imamo jako dobre odnose, jer su oni pouzdan partner u promoviranju indijske kulture, filozofije i jezika u Hrvatskoj. S njima smo odradili niz akcija ne samo u Zagrebu, nego u cijeloj Hrvatskoj uključujući i Split. Moram kazati kako je ta udruga našem veleposlanstvu odličan partner.

Prvi ste put ovdje?

- Nažalost, nisam do sada bio u splitskom centru, i posebno mi zadovoljstvo pričinjava ovaj posjet, jer smo u Splitu do sada podržavali neke akcije JUSŽV, te se ovim putem želim zahvaliti lokalnim članovima na podršci i pomaganju u našim nastojanjima da indijsku kulturu pokažemo i građanima Splita.

Vaša reakcija na temu