Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Instalirajte solarni sustav, fondovi su počeli subvencionirati opremu za fizičke osobe
Croatia Boat Show Piše: Dalmatinski portal

Instalirajte solarni sustav, fondovi su počeli subvencionirati opremu za fizičke osobe

Splitska tvrtka 'Solar projekt' nudi kompletnu potporu kroz svoje usluge projektiranja i inženjeringa, energetskog certificiranja i prodaje

Na Croatia Boat Show posjetitelji se imaju priliku upoznati i s uslugama tvrtke 'Solar projekt', specijalizirane za poslove projektiranja, prodaje, instalacije i održavanja fotonaponskih sustava. Jednostavno kazano,  bave se fotonaponskim sustavima i solarnim panelima koji vrše konverziju sunčeve u električnu energiju. 

Firma je osnovana 2008. godine, od kada su i prisutni na brojnim sajmovima. 

- Posao se kroz zadnje godine sve više razvija, otkada su i domaći i strani fondovi u 'igri', a i javnost se educirala po tom pitanju. Čak su u novije vrijeme fondovi počeli subvencionirati opremu za fizičke osobe, a ne samo poslovne subjekte. Tako se mogu ostvariti subvencionirana sredstva od 40 do 80 posto, što je dosta značajno - kazao je Boris Tudor iz tvrtke Solar projekt.

Objasnio je i kako funkcionira u praksi kako korist može imati vlasnik obiteljske kuće.

- Za kuću gdje se samo za potrošnju električne energije stavi solarni sustav od četiri ili pet kilovata, kompenzira se struja potrošnjom, a višak se prodaje HEP-u po tarifi od 30 do 40 lipa kilovat satu - samo je jedan od primjera.

Solar projekt nudi kompletnu potporu kroz svoje usluge projektiranja i inženjeringa, energetskog certificiranja i prodaje.

Osim na Croatia Boat Showu, sve informacije mogu se dobiti i na adresi Poljička 51, Split.

Vaša reakcija na temu