Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Ivana Ninčević-Lesandrić: Akcija 'Kupujmo hrvatsko' je odlična, treba imati stalni postav u svim gradovima

Ivana Ninčević-Lesandrić: Akcija 'Kupujmo hrvatsko' je odlična, treba imati stalni postav u svim gradovima

Općine i gradovi mogu javni prostor ustupiti besplatno, a ostali troškovi nisu veliki

Saborska zastupnica Ivana Ninčević-Lesandrić, koju je prije ulaska u politiku vodila Poduzetnički centar Solin, s kolegama iz Mosta Mirom Buljem i Ivanom Kovačićem je jučer bila na Rivi gdje se održavala akcija Hrvatske gospodarske komore 'Kupujmo hrvatsko'. Preko Dalmatinskog portala je željela poručiti da apsolutno podržava tu akciju, a predložila je i da se proširi.

- Odlično, uživala sam družiti se s hrvatskim proizvođačima, a voljela bih da se ovakva prezentacija ima stalni postav tijekom cijele sezone i ne samo u Splitu, nego i u drugim dalmatinskim mjestima! - rekla je Ninčević-Lesandrić.

Obrazložila je da javni prostor općine i gradovi mogu ustupiti besplatno za štandove, a ostali troškovi nisu veliki.

- Ne treba samo ići na hotelske lance te tako pokušavati plasirati hrvatske proizvode strancima, na ulicama ima 'milijun' turista i ova izravna prezentacija može biti učinkovita - drži saborska zastupnica.

- 'Kupujmo hrvatsko' u svakom gradu i općini uz obalu i na otocima automatski bi pomoglo razvoju malih obrtnika, poduzetnika i OPG-ova, a njihov veći promet traži i nova radna mjesta - dodala je Ninčević-Lesandrić, koja je na ovim izborima izborila mjesto u splitskom Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini.

Pohvalila je, dodajmo, i akciju Dalmatinskog portala kojom smo u virtualnom svijetu prezentirali hrvatske proizvođače u posebnoj rubrici...

Vaša reakcija na temu