Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivica Grubišić Gire izgubio novčanik, bračni par ga našao i vratio mu

Ivica Grubišić Gire izgubio novčanik, bračni par ga našao i vratio mu

Neizmjerno sam im zahvalan na njihovu poštenju te sam osjećao duboku ljudsku potrebu da to objavim, rekao je Gire

Gradski vijećnik Ivica Grubišić Gire javno se zahvalio skromnom bračnom paru, umirovljenicima, koji su pronašli njegov novčanik, potrudili se pronaći ga i vratiti mu lisnicu.

- Jutros sam u Ulici  Domovinskog rata, točno preko puta autobusne postaje u Sukoišanskoj ulici, izgubio novčanik s nešto novaca i osobnim ispravama - krenuo je Gire koji je u Vijeće ušao na listi HDZ-a, a uskoro se očekuje i da bude gradonačelnikov savjetnik.

Opisao je kako se odmah bacio na blokiranje bankovne kartice kao i ostalih osobnih isprava da bi mu ubrzo zazvonio mobitel.

- Javio mi se gospodin Petar Ćulav iz Tršćanske ulice u Splitu i kaže mi da je jutros njegova supruga pronašla moj novčanik te da ga mogu doći uzeti u njihov stan. S obzirom na to da mi je dan započeo naopako, ta me radosna vijest nevjerojatno obradovala. Došao sam u njihov stan, a tamo dvoje skromnih, ali poštenih umirovljenika pričaju mi kako su se bacili u potragu da bi me mogli obavijestiti da su pronašli moj novčanik - opisao je. 

Na koncu je podvukao:

- Neizmjerno sam im zahvalan na njihovu poštenju te sam osjećao duboku ljudsku potrebu da to objavim!

Vaša reakcija na temu