Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivica Puljak: Vratit ćemo donaciju Martine Dalić

Ivica Puljak: Vratit ćemo donaciju Martine Dalić

Kazao je da je ova situacija za njih neugodna, ali da su pokazali svoju vjerodostojnost

Ivica Puljak je u Pressingu televizije N1 rekao da će donaciju Martine Dalić vratiti, poručio je da im je postala neprihvatljiva već od trenutka kada je ušla u HDZ da bi provodila politiku te stranke.

- Mi ćemo donaciju Martine Dalić vratiti, ne možemo njoj, uplatit ćemo donaciju u humanitarne svrhe ili nekoj organizaciji koja se bavi borbom protiv korupucije - rekao je član predsjedništva stranke Pametno.

Kazao je da je ova situacija za njih neugodna, ali da su pokazali svoju vjerodostojnost i svoj način bavljenja politikom jer su čim je ušla u Vladu HDZ-a rekli da je to za njih neprihvatljivo.

Puljak je još kazao da je HDZ odgovoran za propadanje hrvatske države, te u manjoj mjeri SDP jer su manje bili na vlasti (70-30 posto).

Vaša reakcija na temu