Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivica Puljak komentirao optužbe za indoktrinaciju djece i širenje ideologije po školama

Ivica Puljak komentirao optužbe za indoktrinaciju djece i širenje ideologije po školama

Istaknutog člana stranke Pametno prozvao je splitski mostovac

Ivica Puljak se oglasio nakon što je Mostov gradski vijećnik Josip Markotić njegova predavanja praktički usporedio s Pernarovim upadima u škole.

- Dva dana sam u Varaždinu prenosio ljepote znanosti 600-tinjak djece i 200-tinjak odraslih. Vrativši se u realnost vidio sam da me je Most opružio za indoktrinaciju djece i širenje ideologije. Neću se na to puno osvrtati nego samo reći da budućnost, naša osobna, našeg društva i cijelog čovječanstva, ovisi o spremnosti na usvajanje znanja i spremnosti na veliki rad - poručio je Puljak.

- Život u (vrlo vjerojatno) sve boljem svijetu će biti izvanredan ako odluke budemo donosili na temeljima znanosti. Zato potičimo djecu da uče znanost i ohrabrimo sve one koji žele u tome pomoći - dodao je.

Vaša reakcija na temu