Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Ivo Baldasar: Nema straha, ne vjerujem da će doći do seljenja Splitske banke nakon svega postignutog

Ivo Baldasar: Nema straha, ne vjerujem da će doći do seljenja Splitske banke nakon svega postignutog

Uložili su 25 milijuna eura u zgradu sjedišta koja je u Splitu, otvorili radna mjesta

Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar komentirao je navode oko eventualnog preseljenja Splitske banke iz grada pod Marjanom kad je preuzme mađarski OTP.

- Istina je da se u mom mandatu prebacilo vođenje gradskih računa s Hypo banke u Splitsku banku. Istina je da smo postigli džentlmenski dogovor koji je Splitska banka ispoštovala do kraja. Uložili su 25 milijuna eura u zgradu sjedišta koja je u Splitu, otvorili radna mjesta i uz to godišnje u naš grad imaju preko 5 milijuna donacija - pojasnio je Baldasar.

Dodao je i da će opet ako ili kad dođe novi vlasnik također razgovarati. 

- Ne treba se nitko bojati preseljenja, novi/stari gradonačelnik će se opet dogovoriti. Nema straha niti vjerujem da će do seljenja doći nakon ulaganja i svega postignutog. Naravno da će otvarati urede i u drugim gradovima, ali to nema veze s micanjem sjedišta iz Splita - poručio je Baldasar.

Vaša reakcija na temu