Ivo Baldasar se na sudu ispričao Marijani Puljak jer ju je klevetao

Ivo Baldasar se na sudu ispričao Marijani Puljak jer ju je klevetao

Sud je obustavio postupak jer je Puljak rekla da bi bila zadovoljna s isprikom što je bivši gradonačelnik i učinio

Bivši splitski gradonačelnik Ivo Baldasar danas se na Općinskom sudu u Splitu ispričao Marijani Puljak, predsjednici stranke Pametno i potpredsjednici splitskog Gradskog vijeća koja ga je u lipnju 2014. godine tužila zbog klevete i iznošenja neistina u javnost.

Tužila ga je jer je 25. ožujka 2014. godine rekao da nema gradskog vijećnika koji ga nije molio da nekog zaposli. Ona je tražila da joj se ispriča, ali umjesto toga on je sutradan kazao: 'Što se tiče gospodina Škorića on mi zaista nikada ništa nije tražio, a za Marijanu Puljak to ne mogu reći. Tražila je, a to je čak i javno rekla da njezina stranka treba napraviti strategiju razvoja Grada Splita, a šta je to nego traženje posla za svoju stranku i svoje ljude?'

Na početku današnje rasprave Puljak je rekla da spor želi riješiti mirnim putem i da bi bila zadovoljna s isprikom na što se Baldasar ispričao i naveo da mu je iskreno žao ako ju je uvrijedio riječima specificiranim u privatnoj tužbi.

- Ivo Baldasar širio je klevete o nama, kako su ga svi vijećnici tražili usluge ili da ih zaposli. Još 2014. sam ga tužila zbog tih neistinitih izjava, priloživši sve njegove medijske istupe i isprika je konačno stigla. Tri godine poslije, ali nikad nije kasno - rekla je nakon svega Marijana Puljak.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare