Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivošević odgovorio Matijeviću: S Penavom i Skejom si podržavao Pavelićev projekt Hrvatske pravoslavne crkve

Ivošević odgovorio Matijeviću: S Penavom i Skejom si podržavao Pavelićev projekt Hrvatske pravoslavne crkve

'Samo nastavi ovako...'

Predsjednik splitskog SDP-a, Davor Matijević, prozvao je jučer Ivicu i Marijanu Puljak da su iskoristili prvosvibanjsku podjelu fažola kako bi na račun poreznih obveznika reklamirali sebe i svoju stranku. Obraćanje je završio pitanjem Marijani Puljak o tome kako idu pregovori s Domovinskim pokretom. 

Danas mu je odgovorio splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević.

'Davore najbolje da Peđu pitaš kako idu pregovori s Domovinskim pokretom. Možda još bolje da u pregovore uključi i tebe s obzirom na tvoju odličnu suradnju s DP-om kada si s Penavom, Skejom & co podržavao Pavelićev projekt Hrvatske pravoslavne crkve. Samo nastavi ovako, bit će nam lakše 2025.', napisao je Ivošević.


Vaša reakcija na temu