Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mrvoša zvali iz Kine: Pametna klupa će biti instalirana na sveučilištu u Hong Kongu!

Mrvoša zvali iz Kine: Pametna klupa će biti instalirana na sveučilištu u Hong Kongu!

Čovjek koji vodi tvrtku Shun Lee Trading našao je članak o meni na jednom kanadskom portalu, zainteresirao ga je proizvod...

Pametne klupe mladog Solinjanina Ivana Mrvoša mogle bi vrlo brzo biti instalirane i u Hong Kongu! Dogovorena je isporuka jedne klupe, a planovi su veliki. Evo kako je došlo do suradnje...

- Prije otprilike dva tjedna kontaktirali su me iz tvrtke Shun Lee Trading. Čovjek koji vodi firmu našao je članak o meni na jednom kanadskom portalu, on prati vijesti iz Kanade jer je jedno vrijeme živio u Vancouveru. Vidio je klupe i proizvod ga je poprilično zainteresirao pa smo krenuli u nekakav neformalni razgovor. Nakon par dana smo prešli na službenu komunikaciju i počeli s izradom prvih studija i ponuda za klupe - otkriva nam Mrvoš, inače pobjednik prošlogodišnjeg Poduzetničkog kampa u Solinu.

- Danas smo uspjeli, nakon četiri sata završnih pregovora, dogovoriti da će kupiti jedan probni primjerak pametne klupe koji će se postaviti na sveučilištu u Hong Kongu. Sada zapravo dolazi ono najbitnije, a to je da njihova tvrtka napravi uplatu prema kojoj ćemo mi izraditi pametnu klupu i poslat je u Kinu. Čim klupa bude u Hong Kongu, ja ću na tjedan dana otići tamo, obavit ćemo instalaciju i onda vidjeti kakvi su daljnji koraci. Kinesko tržište je ogromno, samo Hong Kong ima priko sedam milijuna stanovnika, a prema jednoj njihovoj studiji čak 96% stanovnika od 15 do 75 godina koristi smartphone uređaje.

Vaša reakcija na temu