Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IZDRŽALE NEKOLIKO DANA Divljaci razbili jaslice na Mertojaku: 'Ovo je sramota, ali napravit ćemo još ljepše!'

IZDRŽALE NEKOLIKO DANA Divljaci razbili jaslice na Mertojaku: 'Ovo je sramota, ali napravit ćemo još ljepše!'

Bilo je to mjesto gdje su se mališani s roditeljima rado fotografirali za uspomenu

Na inicijativu žena iz Gradskog kotara Mertojak, točnije Tee Bakote (predsjednice vijeća), Nade Milovčić (tajnice kotara) i Đurđice Brešković (kotarske vijećnice i predsjednice Crvenog križa Mertojak), prije par dana u Doverskoj ulici postavljene su jaslice na otvorenom, a djeca iz škole i vrtića su okitila bor. Bilo je to mjesto gdje su se mališani s roditeljima rado fotografirali za uspomenu. Međutim, netko je devastirao to mjesto, jutros su građani ostali šokirani kada su vidjeli da su i kipovi svete obitelji razbijeni...

- Ukratko rečeno, ovo je - sramota! - rekla nam je razočarana Tea Bakota, čelnica GK Mertojak.

- Na Svetu Luciju je bilo prelijepo vidjeti djecu kako donose ukrase i vesele se, a drvodjelac nam je donirao štalicu s ogradom. Znamo da svaki kvart ima svoje huligane, ali smo se nadali da će jaslice preživjeti s obzirom na tu golemu radost koju smo vidjeli kod djece i zbog toga što je to postalo mjesto na kojemu su se mnogi rado fotografirali. No, nažalost, netko je to uništio, ali mi ćemo sve zalijepiti i popraviti, te još bogatije popuniti štalicu da bude još ljepša, a nadam se da će svima doći do mozga da trebamo čuvati naše običaje i tradiciju... - dodala je Bakota.

Vaša reakcija na temu