Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Izgradnja kanalizacije u Kaštelima ide po planu, a uskoro počinju i radovi na križanju Bardejovske i Lindlarske

Izgradnja kanalizacije u Kaštelima ide po planu, a uskoro počinju i radovi na križanju Bardejovske i Lindlarske

Gradonačelnik Denis Ivanović obišao je radove

Kaštelanski gradonačelnik Denis Ivanović je s predstavnicima Agencije Eko Kaštelanski zaljev provjerio kako napreduje izgradnja kanalizacijske mreže na području Kaštela.

- Nakon obilaska gradilišta i razgovora s direktoricom Agencije Eko Kaštelanski zaljev Tinom Runjić Ćuk dogovoreno je da će se radovi na izgradnji kanalizacijske mreže nastaviti predviđenom dinamikom i da neće biti probijanja rokova – kazao je Ivanović.

Radovi se izvode u ulicama Frane Ćipine u Kaštel Lukšiću - kolektor F-72, Put Štalija u Kaštel Starom - kolektor F50, odvojak preko puta Frane Ćipine - kolektor F91, Valpovačka ulica u Kaštel Starom - kolektor F68.3 i u Kaštel Štafiliću kod poljoprivredne škole radi se kolektor F42 sa ograncima. 

Iz Grada Kaštela najavljuju da uskoro počinju radovi na križanju ulica Bardejovske i Lindlarske koji bi trebali biti gotovi najkasnije za mjesec dana.

Vaša reakcija na temu