Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IZLAZE NA ULICE:  Bez škvera Trogir će biti mrtav grad!

IZLAZE NA ULICE: Bez škvera Trogir će biti mrtav grad!

Radnici Brodotrogira i članovi Sindikata metalaca za subotu najavljuju mirni prosvjed

Radnici Brodotrogira i članovi Sindikata metalaca za subotu najavljuju mirni prosvjed pod nazivom 'Za spas škvera'. 

Okupljanje prosvjednika je na 'Staroj benzinskoj' u 10 sati odakle će u koloni prijeći preko velikog parkinga, uz Fošu preko pazara i Malog mosta do centra. Čelnici Sindikata i radnici obratit će se okupljenima na Pjaci. U pozivu navode kako prosvjedom žele ukazati na teško stanje u škveru i žele očuvati brodogradnju u Trogiru koja je važna industrijska grana za cijelu regiju.

- Želimo raditi i od svog rada živjeti u svom gradu. Ne želimo biti ekonomski emigranti. Krajnje je vrijeme da se trgnemo jer bez škvera Trogir će biti mrtav grad. Pozivamo sve radnike, njihove obitelji, bivše radnike i sve ostale građane da nam se pridruže i podrže nas u našoj borbi za dostojanstven život - navodi se u pozivu na prosvjed.

Vaša reakcija na temu