Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IZMASAKRIRAO PARTNERICU I OSTAVIO JE U LOKVI KRVI: 'Eto, sad si gotova, sad ti nitko više ne može pomoći'

IZMASAKRIRAO PARTNERICU I OSTAVIO JE U LOKVI KRVI: 'Eto, sad si gotova, sad ti nitko više ne može pomoći'

Petar Dukarić, veteran Tigrova, tereti se da je koncem srpnja u Kaštelima pokušao nožem ubiti 55-godišnjakinju

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv Petra Dukarića, 47-godišnjeg veterana Tigrova, koji je koncem srpnja u Kaštelima nožem nasrnuo na 55-godišnju partnericu. 

Oko 5 sati ujutro otključao je vrata iznajmljenog stana kojeg koristi žrtva. Kada je žena zatražila da izađe, rekao joj je: 'Tiho, tiho, nema ti spasa.' S ciljem da je usmrti nožem dužine oštrice 11 centimetara više puta ju je ubo po tijelu, navodi se u optužnici. 

Žrtva je zadobila 15 ubodno-reznih rana lica, vrata, prsnog koša i lijeve ruke. Krvava je pala na pod, a Dukarić joj je rekao: 'Eto, sad si gotova. Nitko ti više ne može pomoći.' Pobjegao je, no uhićen je iste večeri u Varaždinu. Žena je prebačena u splitsku bolnicu i hospitalizirana. 

Dukarića su zbog psihičkog rastrojstva prebacili u zatvorsku bolnicu. Predloženo je da se istražni zatvor produlji zbog postojanja osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će boravkom na slobodi ponoviti kazneno djelo. 

Dukarić se kao 18-godišnjak priključio obrani Hrvatske, a krajem 1991. Godine snimljen je za teškim mitraljezom na tenku na ratištu kod Novske. Na zidu u pozadini je bilo ispisano ime poznate američke rock skupine Guns 'n' Roses. Od fotografije je napravljen antiratni plakat Live and Let Live. Dukarić je čak dobio poziv da se pridruži američkim rockerima na turneji, no ostao je na ratištu. 

Vaša reakcija na temu