Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IZVANREDNA KONFERENCIJA ZA MEDIJE U SRBIJI: Huligani su sa šipkama napali Maksimovića, Vasića i Kralja, prijetili su im klanjem

IZVANREDNA KONFERENCIJA ZA MEDIJE U SRBIJI: Huligani su sa šipkama napali Maksimovića, Vasića i Kralja, prijetili su im klanjem

Nemam službene podatke, ali znam da su bili noževi i drvene motke

Povodom incidenata u Splitu reagirali su čelnici Vaterpolo saveza Srbije i Crvene zvezde, Viktor Jelenić, Igor Milojević i Đorđe Đorđević. Evo što je rečeno na izvanrednoj konferenciji za novinare.

- Incident se dogodio u centru Splita, gdje su igrači Zvezde bili u civilnim jaknama, a ispod su se nalazila obilježja kluba, a ne navijačka. Velika je razlika kada se pojave igrači, a druga navijači - započeo je Milojević i objasnio kako je došlo do incidenta.

- Ono što sam čuo, a trudio sam se da dobijem najpouzdanije informacije, najnormalnije su sjedili kada je konobar vidio obilježja ispod jakne, pa je počeo da se raspravlja s njima, a Zvezdini vaterpolisti su mu objasnili da to nema nikakve veze jer su došli igrati utakmicu. Potom su odlučili promijeniti kafić zbog neugodne situacije, i tada se pojavila određena grupa huligana sa šipkama i napali Maksimovića, Vasića i Kralja koji je dobio više udaraca u glavu. Vasić je dobio nekoliko udaraca s leđa šakom, nisu mu dali ni da se brani kao čovjek... Ima vidljive čvoruge na glavi, ali nema veće povrede. Maksimović je dobio štangu u nogu, a pobjegao je trčeći kilometar. Nemam službene podatke, ali znam da su bili noževi i drvene motke, a huligani su im prijetili klanjem. Kralj ima jake bolove u vratu i ukočen je od tog 'cimanja' - opisao je direktor Crvene zvezde.

- Ono što bih napomenuo je to da se zahvaljujem dobronamjernim građanima Splita koji su pritrčali upomoć i pomogli da se ne dogodi i gore stvari. Njima se kao predstavnik Crvene zvezde od srca zahvaljujem, ali isto tako imam ogromno ogorčenje. Ponosni smo na navijače koji nisu podlegli pritiscima ni incidentima, jer su igrači Juga, Mladosti i drugi uvijek mogli da se osjećaju dobro i ugodno kad god su dolazili. Bilo bi strašno da ikako drugačije bude u budućnosti. Ne želim vidjeti da se ikakvo ponižavanje dogodi kao što je to bilo danas Kralju. Ponosan sam na svoj Beograd, na Srbiju, što nismo nikada pokazivali takvu sliku i mogu kazati da se nadam da u budućnosti neće biti ovakvih incidenata, ali moramo da se organizirati i da ovu djecu ne ugrožavamo - zaključio je Igor Milojević.

Vaša reakcija na temu