Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Janica Kostelić doživjela neugodnost i na trajektu, za sada je privedeno šest osoba

Janica Kostelić doživjela neugodnost i na trajektu, za sada je privedeno šest osoba

Policija je javila da je došlo do narušavanja javnog reda i mira

Državna tajnica za sport Janica Kostelić doživjela je neugodnosti i na trajektu, a ne samo u Supetru gdje su je dočekali torcidaši uvredljivim skandiranjem

Policijska uprava splitsko-dalmatinska je izvijestila, ne navodeći imena, da je na trajektu koji je plovio iz Splita prema Supetru u 18 sati više osoba narušavalo javni red i mir, a na štetu 35-godišnjakinje, koja je navedeni događaj prijavila policiji. 

- U ovom trenutku provodi se kriminalističko istraživanje nad šest osoba za sada, koje su privedene u službene prostorije i koje se dovode u svezu s događajem - obavijestili su iz policije.

Kako doznajemo, riječ je o bivšoj trofejnoj sportašici.

Vaša reakcija na temu