Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jenki počeo rušiti mul na Kašteletu!

Jenki počeo rušiti mul na Kašteletu!

Ugostitelj nastavlja s premještanjem palmi, popularna plaža više ne izgleda kao prije

Sada više nema sumnje, ugostitelj Dragan Jurišić Jenki je krenuo pikamerom na mul. Gdje će se zaustaviti i dokle će mul dirati, još nije poznato, ali sada sa sigurnošću možemo reći da više ne izgleda isto.

Prvo se uklanjanjem bespravnog montažnog kafića na punti promijenila vizura mula, da ne kažemo 'omekšala', ali sada je pikamer s desne strane, ruši betonski dio uz mul. Nastavlja i s premještanjem palmi. 

Stijena praktički više nema u prvoj uvali Kašteleta, kao ni žala ni palmi. Ne izgleda više kao plaža...


Premjestio je Jenki gotovo sve ispred kafića 'Obojena svjetlost' koji ima dozvolu i na plažu ispred tog objekta koju nastavlja uređivati.

Već nam je najavio da će o njoj brinuti i održavati je, a da netko drugi neće uživati u onome što je on uredio. On vjeruje da će za upravljanje ostalim dijelom biti izabran netko po političkoj liniji tko će otvoriti beach bar i uzurpirati plažu. 

Iz Javne ustanove za upravljanje Park šumom Marjan, dodajmo, obijaju vrata građevinske inspekcije tražeći odgovor što se zapravo događa na jednoj od najljepših splitskih plaža.


Vaša reakcija na temu