Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Još jedno tijelo nepoznate žene pronađeno kod Ugljana

Još jedno tijelo nepoznate žene pronađeno kod Ugljana

Policija je dobila dojavu građana

U blizini otočića Karantunić kod Ugljana danas je pronađeno mrtvo tijelo još jedne nepoznate žene. Policiju su o pronalasku obavijestili građani.

- Prema prvim informacijama s mjesta događaja radi se o tijelu nepoznate ženske osobe, neutvrđene dobi, odjevenom u kupaći kostim s vidljivim truležnim promjenama. Na mjestu pronalaska provodi se očevid. Nakon očevida tijelo će biti prevezeno u Zadar radi obdukcije, a u tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi identitet osobe kao i ostale okolnosti ovog događaja - poručio je Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije.

Na obali Ugljana je sinoć pronađeno prvo tijelo nepoznate žene. Također je bila u kostimu s vidljivim truležnim promjenama.

Vaša reakcija na temu