Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Josip Kevrić / DKphotography Jurica Pavičić više neće pisati za Slobodnu Dalmaciju

Jurica Pavičić više neće pisati za Slobodnu Dalmaciju

Ne želim raditi za novinu koja je otkazala suradnju novinaru čiji je tekst proglašen najboljim u Europi

Kolumnist Slobodne Dalmacije Jurica Pavičić otkazao je suradnju toj dnevnoj novini nakon što su se oni 'zahvalili' Borisu Dežuloviću.

- Ne želim raditi za novinu koja je otkazala suradnju novinaru čiji je tekst proglašen najboljim u Europi, a istovremeno angažira komentatora koji u tekstu 34 rečenice završi s uskličnim znakom. To je bipolarni poremećaj... - obrazložio nam je ukratko Pavičić.

Dodao je i da je uvijek bio i bit će protivnik stava koji se 'njeguje' da su zagrebačke novine liberalne i za pametne, dok je Dalmacija rezervirana za konzervativne i glupe.

Pavičić je zaposlenik medijske grupe EPH i piše u Jutarnjem listu. Dežulović u Globusu, tjedniku također u vlasništvu EPH. 

Pitali smo ga hoće li ovi događaji u Slobodnoj utjecati na njihov posao u drugim EPH izdanjima za koje pišu. Navodno su čelnici EPH bili suglasni s otkazivanjem suradnje Dežuloviću od strane Slobodne Dalmacije. Pavičić je odgovorio:  

- Ne znam, vidjet ćemo.

Vaša reakcija na temu