Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović JVP Split se ekipira: Zapošljava se novih 30 vatrogasaca!

JVP Split se ekipira: Zapošljava se novih 30 vatrogasaca!

S novim kadrom će Javna vatrogasna postrojba Split imati 150 zaposlenika

Javna vatrogasna postrojba Split u novu sezonu će ući spremna, pojačana novim vatrogascima koji su im prijeko potrebni već duže vremena. Gradonačelnik Andro Krstulović Opara potpisao je zaključak kojim je dao suglasnost za zapošljavanje 30 vatrogasaca, od kojih šest vozača gasitelja.

- Sad smo mirni, u sezonu ulazimo dobro - zadovoljan je s razlogom zapovjednik JVP-a Split Ivan Kovačević.

Natječaj će raspisati uskoro, a potom nakon pribavljanja dokumentacije, kandidati prolaze razna testiranja kako bi zadovoljili zahtjevne zadatke i iskušenja koja pred njih stavlja posao vatrogasca.

S novim kadrom, JVP Split će brojati 150 zaposlenika od kojih je minimum, šest, nužno administrativno osoblje uključujući čistačice.

Vaša reakcija na temu