Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KAD SE UDRUŽE APSURDI: Nora danas dobila poziv na procjenu koju je već obavila

KAD SE UDRUŽE APSURDI: Nora danas dobila poziv na procjenu koju je već obavila

Poziv iz Zagreba za Omiš je upućen 8. ožujka

'Nora je dobila poziv za procjenu u Zagreb', objavila je danas Marina Bartulović Rogošić, majka 4-godišnje djevojčice Nore iz Omiša koja je na respiratoru zbog spinalne mišićne atrofije.

Majka, inače žena snažnog duha, se našalila u cijeloj situaciji koju proživljava. Naime, ne samo da odugovlači resorno ministarstvo sa spasonosnim lijekom, nego da je po pošti, djevojčica ne bi ni stigla na procjenu. 

- To je procjena za 11.3.2019. Poziv dobili danas, procjenu odradili 11.,12.,13. 3. Poziv je upućen 8.3. iz Zagreba za Omiš - kratko je majka sažela apsurd.

Nora je, dodajmo, tri dana bila na procjeni, a poslije toga ništa novoga nisu saznali. Hoće li i kad dobiti spasonosnu Spinrazu, još se ne zna, a vrijeme curi.

Vaša reakcija na temu