Foto: Pixabay.com Kako dokazati i financirati inovativni koncept: Do 350.000 kuna bespovratnih sredstava!

Kako dokazati i financirati inovativni koncept: Do 350.000 kuna bespovratnih sredstava!

Ured za projekte i transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu organizira informativnu radionicu

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG–BICRO) otvorila je Javni poziv za dostavu projektnih prijava za sufinanciranje istraživačko-razvojnih projekata za poduzetnike kroz Program provjere inovativnog koncepta (Proof of Concept – PoC7 PRIVATE).

Cilj Programa je podrška inovacijama u ranoj fazi istraživanja kako bi se osigurao pred-komercijalni kapital za tehničku i komercijalnu provjeru inovativnog koncepta te jačanje kapaciteta i sposobnosti privatnog sektora za istraživanje, razvoj i inovacije.

Program je, dakle, osmišljen kako bi poduzetnicima pružio mogućnost provjere može li se njihov rezultat istraživanja, novo-osmišljeni proces ili tehnologija realizirati te ima li potencijalno komercijalnu primjenu. Namijenjen je sufinanciranju prihvatljivih pretkomercijalnih aktivnosti inovativnih znanstveno-poduzetničkih projekata koji se nalaze u početnoj fazi razvoja novih proizvoda, usluga i tehnoloških procesa.

Prihvatljivi projekti sufinancirat će se u iznosu od minimalno 35.000 kn do najviše 350.000 kn i u trajanju do najviše 12 mjeseci. Rok za dostavu projektnih prijava je 12. srpnja 2018.

Kako bi se zainteresirane prijavitelje upoznalo s natječajem te pružile sve potrebne informacije o postupku prijave, Ured za projekte i transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu, jedan od prepoznatih centara PoC programa, organizira informativnu radionicu na kojoj će se razjasniti uvjeti natječaja, kako napisati projekt i iznijeti najčešće greške natjecatelja (korisnika).

Radionica će se održati u ponedjeljak, 18. lipnja, u 11 sati u multifunkcionalnoj dvorani Sveučilišne knjižnice (Ruđera Boškovića 31, sjeverna zgrada, 2. kat) s trajanjem oko jedan sat.

Prijava na radionicu je obvezna preko ove poveznice, a za sva potencijalna pitanja može se kontaktirati na mail: poc@utt.unist.hr.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare