Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kaštela: Žena se bacila pod kotače kamiona, prošla je bez ozljeda zahvaljujući pribranosti jednog od ponajboljih Cemexovih vozača

Kaštela: Žena se bacila pod kotače kamiona, prošla je bez ozljeda zahvaljujući pribranosti jednog od ponajboljih Cemexovih vozača

Kolima Hitne pomoći prebačena je u splitsku bolnicu

Policija je završila s očevidom prometne nesreće koja se dogodila na staroj kaštelanskoj cesti malo prije 14 sati i utvrdili su da je riječ o nesretnom slučaju.

- Dobili smo dojavu o prometnoj nesreći, ali smo istragom utvrdili da se nesreća nije dogodila već da se radilo o nesretnom slučaju - kazali su nam iz splitske policije uz napomenu da u takvim slučajevima ne daju nikakve informacije.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o pokušaju samoubojstva. Žena je čekala pogodan trenutak u Kaštel Sućurcu, u blizini tvornice Cemex, kada će naići kamion kako bi skončala pod njegovim kotačima. 

Zahvaljujući pribranosti jednog od ponajboljih vozača Cemexa prošla je bez ozljeda. Kolima Hitne pomoći prebačena je u splitsku bolnicu gdje je zadržana na liječenju na Odjelu psihijatrije. 

Vaša reakcija na temu