Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kerum 'pukao' nakon što je čuo pitanje, ponovno je novinarka Dalmatinskog portala bila meta njegovog prostačkog napada

Kerum 'pukao' nakon što je čuo pitanje, ponovno je novinarka Dalmatinskog portala bila meta njegovog prostačkog napada

Živanu Šušak Živković je zanimala informacija vezana za Mercedes koji je zagradio prolaz

Bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum s vremena na vrije 'pukne' nakon što čuje novinarsko pitanje, a to se ovog puta dogodilo kada ga je nazvala novinarka Dalmatinskog portala Živana Šušak Živković. Ona ga je pitala komentar objave na Facebook stranici 'Prometne zgode i nezgode', gdje je uz fotografiju bijelog Mercedesa pisalo: 'Ovako redovito ispred ovog ugostiteljskog objekta parkira bivši splitski gradonačelnik i nesuđeni hotelijer. Sinoć je blokirao prolaz čovjeku koji je vozio suprugu s hitne pomoći i koja je morala nastaviti pješice po kiši na štakama... Mile Gojsalića, Split'.

Teško je prepričati prvih par minuta razgovora u kojima se predsjednik HGS-a čudio što ga novinarka uopće zove, ali je među ostalim rekao da on živi na Mejama i ne parkira u toj ulici, te da ima vozača koji ga vozi. Nikako nije mogao shvatiti zašto ga zove, govoreći da svatko o svakome može bilo što napisati na Facebooku. 'Da je vama netko vama napisa da ste mađioničar, šta bi vi napisali? Dajte, Živana, dođite sebi! Zašto bi odgovarao na takve nebuloze?', rekao je Željko Kerum. I onda je odlučio završiti razgovor ovim riječima:

- Da ti nešto rečen, jedi govna ti i koji je to napisa. Idi u pizdu materinu i ti i taj koji je to napisa. Je li možeš virovat koliko si glupa, ko kurac! Idite svi u tri pičke materine. Eto, to napiši. Imate li išta normalno pisat osim toga, pa govnari jedni, jebem vam mater svima. Alo, pička van materina, jebo vas Opara i Puljak i svi!

Željko Kerum je, podsjetimo, sličan prostački napad na novinarku Dalmatinskog portala imao prije oko četiri mjeseca, kada mu je meta bila Ines Brajević.

Vaša reakcija na temu